Despre Noi

Unique Solutions Construct

Suntem o firmă de construcţii specializată în amenajări interioare şi exterioare, instalaţii electrice şi sanitare cât şi instalaţii de încălzire. Fiecare departament reuşeşte să satisfacă necesităţile clienţilor doritori de a profita la maxim de o casă cât mai sigură, mai confortabilă şi mai călduroasă. Acum puteţi să apelaţi la serviciile unor profesionişti cu un singur click! Profitaţi de lucrări executate cu profesionalism şi bucuraţi-vă de o locuinţă longevivă.

Experienţa şi profesionalism

Fiecare comandă primită a fost executată la timp, motiv pentru care termenul promptitudine este cel care ne defineşte de la A la Z. Fiind rapizi şi atenţi la fiecare detaliu, am reuşit să ne dezvoltăm în mod continuu reuşind să fim alegerea de top în ceea ce priveşte o firmă de construcţii. Ingredientul secret al succesului nostru este dedicarea fiecărui proiect în parte cât şi experienţa şi feedback-ul pozitiv primit de clienţii care au apelat cu încredere la serviciile noastre.

Pe de altă parte, versatilitatea serviciilor cât şi varietatea acestora aduc fiecărui client posibilitatea de a-şi alege pachetul de bunuri dorit pentru a îmbunătăţi stabilitatea, aspectul şi structura casei. Din acest punct de vedere, o firmă de construcţii executa un număr mare de lucrări diferite care se pot mula pe mai multe domenii dedicate confortului spaţiului interior şi exterior.

Lucrările sunt realizate în funcţie de necesitatea clientului pe tot parcursul colaborării cu echipa noastră de profesionişti. Pentru a putea afla mai multe informaţii despre serviciile noastre, vă invităm să aruncaţi o privire asupra fiecărei secţiuni găsite direct pe site sau să intraţi în legătură cu unul dintre membrii noştrii. Suntem rapizi şi răspundem fiecărei cereri în cel mai scurt timp posibil.

Asistenţa oferită clienţilor este calitativa, bine structurata şi extrem de importantă. În acest fel, un specialist se va asigura că veţi putea beneficia de cele mai bune preţuri şi oferte ale domeniului de activitate. Deci, preţurile avantajoase se împletesc cu serviciile de calitate oferite de profesionişti. Apelaţi-ne în timpul programului de lucru pentru a vă putea răspunde fiecărei nelămuriri avute. Împreună putem să colaborăm pentru o casă desprinsă din cele mai frumoase basme.

Materialele folosite sunt de cea mai înaltă calitate, iar montajele făcute de colegii noştrii sunt bine puse la punct, aşa că elementele structurale cât şi finisajele alese vor fi fixate cu cea mai mare grijă, de la cel mai mic până la cel mai mare detaliu. Alegând profesionişti, veţi avea parte de un raport calitate-pret de excepţie.

Ce servicii oferim?

După cum am precizat în rândurile de mai sus, serviciile diversificate sunt cele care reuşesc să îşi pună amprenta în funcţie de fiecare proiect din Bucureşti. Aici veţi putea găsi:

Ne ocupăm de tot ce înseamnă montaje de uşi exterioare şi interioare, zugrăvire de pereţi, placare cu: gresie, faianţă sau marmură cât şi tencuieli interioare.
Rapiditatea cu care se va rezolva fiecare proiect în parte tine de particularităţile cerute de client şi de detaliile tehnice alese pentru a sporirea confortului spaţiului interior. Din acest punct de vedere, doar un profesionist poate monta uşile casei pentru a creşte siguranţă acestora cât şi vopsirea şi zugrăvirea corectă a pereţilor pentru a construi un spaţiu calitativ şi aspectuos. Standardele înalte la care sunt supuse proiectele sunt cele care fac diferenţa dintre noi şi competiţie.
Fiecare proiect este executat cu promptitudine şi planificat în funcţie de soluţia sa. Când vine vorba de spaţiul exterior, echipa noastră de profesionişti vă oferă cele mai bune servicii de termoizolaţie exterioare, foişoare şi de pavaje. Acum aveţi oportunitatea de a crea un spaţiu primitor începând de la curte până la spaţiile adiacente care vor reuşi să fure privirile fiecărui oaspete. Totuşi, lista nu se opreşte aici, motiv pentru care vă oferim şi posibilitatea de a vă construi acoperişul complet. Astfel, veţi avea certitudinea că montajul său va fi realizat respectând fiecare standard în parte.
Pentru a vă asigura de o funcţionare corectă a curentului electric, firma noastra de construcţii vă oferă oportunitatea de a vă executa instalaţii electrice, montaje de panouri electrice cât şi alte obiecte adiacente ce necesită atenţia unui profesionişti rapizi şi capabili de a realiza fiecare lucrare în parte. Aici vom adăuga cu promptitudine şi instalarea corectă a corpurilor de iluminat pentru a beneficia de cea mai bună lumină artificială pentru spaţiile interioare preferate. Membrii echipei se vor ocupa de fiecare detaliu tehnic pentru a crea un spaţiu sigur şi eficient.
Asiguraţi-vă că alegeţi cele mai bune instalaţii sanitare realizate de echipa noastră. Începând de la chiuvete, robineţi, căzi, cabinete de sus, vase de toaletă, vă asigurăm servicii de calitate pentru a vă bucura de un spaţiu funcţional şi coerent. Baia este un spaţiu important al casei, motiv pentru care trebuie să oferte confortul şi aspectul dorit. Fiecare element instalat are un rol funcţional şi estetic. Dacă acest proces va fi realizat de un om ce deţine experienţa necesară, atunci sunteţi siguri că fiecare produs va funcţiona fără probleme.
probabil cele mai importante elemente din casa dumneavoastră, necesită expertiză unui specialist pentru găsirea unei soluţii beneficie atât din punct de vedere economic cât şi funcţional. Alegerea centralei termice este un pas important, motiv pentru care recomandăm clienţilor să îşi aloce timpul necesar pentru a achiziţiona cel mai bun produs, fie că este tehnologizat sau fabricat pe model tradiţional. Noi ne vom asigura de instalarea centralelor termice, a caloriferelor şi a instalaţiilor necesare pentru a asigura căldură de care aveţi nevoie. În acelaşi timp, experienţa noastră în acest domeniu reuşeşte să dovedească profesionalismul de executare a fiecărei lucrări în parte.

Unde ne puteţi găsi?

Sediul nostru este localizat chiar în Bucureşti, fiind accesibil pentru oricine îşi doreşte să intre în contact cu noi. Totodată, vă invităm să ne sunaţi sau să ne contactaţi la numarul de telefon afisat pe site sau prin e-mail. În acest fel veţi putea fi contactat de unul dintre angajaţii noştri din Bucureşti în timp record.

Indrazneste sa faci o alegere buna!

Contacteaza-ne si-ti vom demonstra prin fapte tot ceea ce prin cuvinte nu avem cum!