Amenajări exterioare

Dacă vă aflaţi în căutarea unor amenajări exterioare de excepţie, cu siguranţă că trebuie să apelaţi la ajutorul profesioniştilor. Fiind o firmă de succes în domeniul construcţiilor din Bucureşti, am reuşit să punem bazele unor pachete de servicii eficiente, pentru fiecare client în parte. Acum dorinţele dvs. în materie de design pot deveni realitate!

Deci, care sunt serviciile pe care vi le putem oferi? Pentru a afla mai multe detalii despre acest subiect, vă invităm să citiţi cu atenţie rândurile de mai jos.

Tencuieli exterioare

În general, stratul de mortar aplicat peste zidăria exterioară este cel care se regăseşte astăzi sub numele de tencuială. În privinţa unor tencuieli exterioare, clienţii trebuie să aleagă materiale de calitate care vor putea asigura protecţia eficientizată a zidurilor.

Astfel, recomandarea specialiştilor în ceea ce priveşte cele mai calitative tencuieli exterioare este să se ajungă la o grosime de 40 – 43 cm a pereţilor. În acest fel, straturile care asigură longevitatea şi protecţia casei vor reuşi să ofere şi confortul căutat de client.

În concluzie, pentru a vă putea bucura de acest serviciu de tencuieli exterioare, este necesar să apelaţi cu încredere la o echipă de profesionişti.

Termoizolaţii

Realizăm sisteme de termoizolaţii rezistente pentru a vă proteja casa de cele mai ploioase sau friguroase anotimpuri. Unele dintre cele mai utilizate materiale pentru termoizolaţii sunt reprezentate de: polistiren, vată minerală, celuloză, spumă poliuretanică şi bineînţeles, cânepă. În funcţie de spaţiul asupra căruia se intervine pentru realizarea de termoizolaţii, materialele alese trebuie să fie compatibile cu nevoile acestuia. Spre exemplu, pentru pereţii subsolului, veţi avea nevoie de termoizolaţie cu polistiren XPS pentru a putea stopa excesul de umiditate infiltrat în locuinţă.

Nu ezitaţi să intraţi în contact cu unul din membrii noştri din Bucureşti pentru a afla care este tipologia perfectă de termoizolaţie ce poate fi aplicată şi în cazul locuinţei dvs.

Hidroizolaţii

În general, termenul “hidroizolaţii” face parte dintr-un proces complex de construire al unei case/bloc. Lucrările care se concentrează pe acest subiect, trebuie să ofere protecţie ridicată asupra umidităţii ce poate pătrunde în locuinţă – indiferent de sezonul estival; fie că vorbim de cele mai călduroase sau friguroase anotimpuri.

Asistenta şi montajul fiecărei hidroizolaţii în parte cere de la sine ajutorul unui profesionist. Aceasta trebuie realizată la cele mai înalte standarde pentru a nu afecta restul componentelor (instalaţii sau finisaje). Aşadar, cei care iau în vedere crearea unei case/bloc, nu trebuie să uite de hidroizolaţii!

Foişoare

Realizate din materiale naturale de cele mai multe ori, diversitatea de modele de foişoare pot aduce un plus locuinţei dvs. Procesul de asamblare şi de creare a celor mai moderne variante de foişoare trebuie să fie realizate din timp, în funcţie de planurile clientului. Astfel, specialiştii vor putea să creeze foişoare unice la preţuri avantajoase pentru fiecare buget.  Cel mai folosit material pentru proiectarea foişoarelor sau a pergolelor este lemnul. Fiind un material versatile şi maleabil, conturarea detaliilor este uşoară şi prompta. În acelaşi timp, lemnul poate fi întreţinut foarte uşor şi poate aduce un plus natural oricărei case.

Ofertele variază în funcţie de nivelele de detalii dorite dar şi de materiale. Vă recomandăm să ne apelaţi cu încredere pentru a stabili detaliile comenzii dumneavoastră de foişoare. În acest fel veţi putea afla mai multe informaţii legate de pacheţele noastre de servicii din Bucureşti.

Pavaje

Diversificate, pline de viaţă şi abundente în detalii, pavajele reuşesc să creeze amenajări exterioare de excepţie. Fie că veţi alege pavaje fabricate din beton sau din alte materiale, unicitatea acestora vor reuşi să înglobeze cu eleganţă şi rafinament exteriorul casei dumneavoastră. Odată ce veţi alege modelul potrivit de pavaje, trebuie să apelaţi la ajutorul angajaţilor avizaţi în acest domeniu pentru a vă asigura că fixarea pachetului de elemente este făcută cu acurateţe.

Cele mai populare pavaje sunt cele fabricate din:

  • Beton
  • Piatra compozită
  • Piatra naturală
  • Cărămida
  • Pietriş sau Piatră Sparta
  • Asfalt

Materialitatea aleasă trebuie completată în funcţie de spaţiile servite, fie că este vorba de parcuri, grădini interioare/exterioare sau pur şi simplu amenajarea drumurilor ce înconjoară casele/blocurile.

Tâmplărie

Unele dintre cele mai căutate tipuri de tâmplărie este cea de PVC (policlorură de vinil) şi aluminiu. Fiecare material ales poate varia în funcţie de temperatura generata, creând izolări termice calitative. Când vine vorba de tâmplărie de aluminiu, temperatura acaparată va fi mult mai scăzută în comparative cu profilurile regăsite intre foliile geamurilor unor încăperi. Orice tip de tâmplărie poate fi montat în funcţie de materialul ales de client. În general aceste procese se pot realiza prin termosudură sau prin nituire. Modalitatea de fixare a poate aduce longevitate şi protecţie spaţiului exterior.

  • Tâmplăria de aluminiu este ideală pentru tratarea suprafeţelor mari vitrate (ex.: clădirile de birouri, şcoli, uşi glisante, sere sau pereţi lungi de tip cortina) deorece asigura rezistenţa în urma intemperiilor provenite din mediul exterior şi reduce zgomotele puternice.
  • Tâmplăria de PVC este perfectă pentru blocuri sau case. Oferă posibilitatea de reciclare în proporţie de peste 100% şi nu aduce condens. În acelaşi timp oferă şi o protecţie fonică destul de ridicată.

Acoperiş complet realizat

Oferim servicii de montare şi creare de acoperiş complet realizat. Pentru realizarea unui pachet avantajos, este recomandată planificarea detaliilor împreună cu clientul. Astfel, se va ajunge la rezultatul unui acoperiş complet realizat. Printre obiectele ale acestui serviciu se numără ţigle, folii anti-condens, forma propriu-zisă a învelitorii cât şi multitudinea de accesorii ce servesc la montarea corectă a acestuia. Un sistem de acoperiş complet realizat poate asigura un spaţiu confortabil şi se poate împotrivi până şi celei mai mici şanse de infiltrare a apei în interiorul casei. Cu alte cuvinte, umezeala, igrasia sau alte neplăceri pot fi îndepărtate uşor prin montarea corectă a acoperişului.

În privinţa aceasta, fiecare detaliu va fi discutat temeinic cu membrii echipei noastre pentru a se ajunge la preţuri favorabile şi pentru a se respecta fiecare cerinţă de proiectare venită din partea clienţilor.