AMENAJĂRI INTERIOARE

Oferim amenajări interioare Bucureşti clienţilor care îşi doresc un spaţiu inteligent. Începând de la montarea uşilor, la tencuieli şi glet până la zugrăvirea pereţilor cu vopsea lavabila şi zugrăvirea tavanelor cu vopsea lavabila, echipa noastră de profesionişti îşi doreşte să pună accentul pe un pachet întreg de servicii variate care au scopul de a completa locuinţa dumneavoastră de la A la Z.

Montaj uşi interioare/exterioare

Odată cu achiziţionarea uşilor preferate, montarea acestora este următorul pas ce trebuie realizat de un profesionist. O echipă cu experienţă, se va ocupa de acest montaj uşi interioare/exterioare la cerinţa clienţilor din Bucureşti, pentru a putea oferi stabilitatea dorită.

Procedeul de montaj uşi interioare/exterioare este unul destul de complex, motiv pentru care expertiza unui angajat talentat este primordială. În cazul demontării unei uşi deja existente, procedeul va fi unul mai complex, deorece conţine deşurubarea balamalelor, scoaterea cu grijă a uşii vechi cât şi eliminarea resturilor de tocuri rămase.

Fiecare pas de montaj uşi interioare/exterioare va începe prin alegerea şi achiziţionarea ustensilelor necesare. Toate elementele vor fi calitative pentru a susţine greutatea uşii şi pentru a oferi un grad de protecţie avansat, fie că este vorba de spaţiile interioare sau de cele exterioare.

Tencuieli interioare

În funcţie de materialitate, fiecare suprafaţă poate fi tencuită cu acurateţe pentru obţinerea unui finisaj lin. Versatilitatea acestui serviciu oferă un set întreg de procedee realizate de profesionişti. Astfel, unele tencuieli interioare trebuie realizate la normele de igienă ridicate pentru o fixare oportună.

Realizată corect, aceasta va juca rolul unui liant şi în acelaşi timp despărţitor – ce poate lupta împotriva factorilor de umiditate crescuţi. Astfel, cele mai bune tencuieli interioare vor avea un rol estetic de care va depinde spaţiul casei. Este important de menţionat că aceste tencuieli interioare sunt aplicate doar pe tavan şi pe pereţi!

Placare faianţă

Dacă v-aţi dorit o bucătare cât mai cocheta, trebuie să ştiţi că aveţi nevoie de câteva elemente care pun accentul pe culoare. Deseori, placarea pereţilor cu faianţă reuşeşte să facă diferenţa dintre un spaţiu plictisitor şi unul vesel, plin de viaţă. Deşi pare un pas simplu, poate fi destul de complicat dacă nu este realizat de o echipă îndemânatică şi pricepută.

Odată ce veţi alege modelul mult dorit trebuie să vă gândiţi la locurile în care veţi dori placarea pereţilor cu faianţă. Bineînţeles, vă veţi putea consulta cu unul din membrii echipei noastre pentru a putea obţine un finisaj cât mai estetic. Din acest punct de vedere, vă oferim placarea pereţilor cu faianţă cu materiale de calitate care vor reuşi să prindă aceste elemente cât mai bine şi mai uniform cu putinţă.

Placare cu gresie

În zilele de astăzi, gresia a început să fie un element de finisaj al podelelor foarte căutat. Nu doar bucătăria se poate bucura de placarea pardoselii cu gresie deoarece este un material destul de versatil, iar în momentul în care este folosit cu grijă, poate crea chiar efecte vizuale desprinse din cele mai frumoase reviste de amenajări interioare. Astăzi, placarea pardoselii cu gresie se poate realiza chiar şi în dormitor, baie sau living, în funcţie de preferinţele clientului. Şi în acest caz, placarea pardoselii cu gresie trebuie executată de un specialist pentru obţinerea unui rezultat cât mai frumos.

Placare cu marmură

Dacă v-aţi dorit un efect cât mai luxuriant de finisaj, atunci cel mai bun serviciu la care puteţi apela este cel de placare marmură deorece se pot obţine efecte cât mai estetice cu putinţă.

Marmura poate fi poziţionată atât pe pardoseala cât şi pe pereţi pentru a putea accentua spaţiul interior al unei încăperi. Deci, tot ceea ce înseamnă placare marmură înseamnă eleganta şi prospeţime.

Dacă şi dumneavoastră vreţi să obţineţi efecte vizuale unice cu placare marmură, nu ezitaţi să ne apelaţi, în special dacă sunteţi din Bucureşti. Astfel veţi putea afla cât mai multe detalii legate de acest subiect.

Placare pardoseli cu parchet

Un alt serviciu este cel de placare pardoseli cu parchet. Acesta este unul dintre cele mai căutate servicii în zilele de astăzi, dat fiind faptul că parchetul este destul de uşor de manevrat şi de prietenos din punct de vedere al bugetului. Cu o placare pardoseli cu parchet, spaţiul poate atinge cote maxime de eleganţă. În funcţie de spaţiul interior în care este folosit, se pot genera efecte vizuale unice care pot aduce prospeţime încăperii. Alegeţi placare pardoseli cu parchet pentru a menţine calitatea şi frumuseţea camerelor dumneavoastră.

Mochetă

Mocheta este ideală pentru spaţiile comerciale. Motivul este accentuat de menţinerea uşoară a acesteia şi de culorile diversificate care reuşesc să ia cu amploare orice spaţiu. Aceasta poate diferi din punct de vedere al dimensiunii cerute de client, astfel încât spaţiul să poată fi înglobat cu uşurinţă într-o formă cât mai călduroasă.

Mocheta poate fi un înlocuitor perfect în ceea ce priveşte unele finisaje cu preţuri ridicate. În acelaşi timp mocheta este o versiune ieftină şi colorată care poate să aducă o pată de culoare.

Zugrăvire pereţi şi tavan

Când vine vorba de zugrăvirea pereţilor cu vopsea lavabilă şi de zugrăvirea tavanelor cu vopsea lavabilă, mâna unui profesionist cu ani de vechime poate face diferenţa. În ambele cazuri este necesară îndemânarea şi atenţia la detalii, motiv pentru care noi vă vom pune la dispoziţie o echipă care se va ocupa atât de zugrăvirea pereţilor cu vopsea lavabilă cât şi de zugrăvirea tavanelor cu vopsea lavabilă.

În funcţie de suprafaţa acoperită, preţurile pot diferi, motiv pentru care este necesar să ne contactaţi. În acest fel veţi putea afla mai multe detalii despre preţurile oferite. Odată ce veţi face acest pas, veţi şti de ce este important să apelaţi la cele două servicii puse la bătaie de echipa noastră.

Tencuieli şi glet

Ultimele servicii sunt cele reprezentate de tencuieli şi glet. Acestea nu au doar rol de susţinere, însă aduc un plus unic spaţiului interior. Materialele folosite se vor asigura că respectă fiecare normă în parte, aşa că nu va fi necesar să vă faceţi griji din acest punct de vedere. În ceea ce priveşte cele mai bune tencuieli şi glet, ne vom ocupa de montarea corectă şi sigură a acestora.