Atunci când vă gândiți să vă construiți o casă, să vă renovați un apartament sau orice alt tip de imobil și nu doar, gândiți-vă la noi.
Noi venim în sprijinul dumneavoastră oferindu-vă serviciile noastre la un preț accesibil garantând pentru ceea ce facem.

Vreți să vă convingeți că nu sunt doar cuvinte?
Atunci, contactați-ne!
Suntem ceea ce voi căutați, o echipă gata de treabă!

Construcții case la roșu

Când vorbim de o casă la roșu, ne gândim la o casă fără finisaje, care conține doar fundația, zidăria și structura acoperișului (șarpanta, fără învelitori).
Nu includem în această lucrare finisajele interioare și exterioare, partea exterioară a acoperișului și nici instalațiile necesare pentru buna funcționare a casei: electrice, sanitare sau termice.

Pentru a demara proiectele pentru construcții case la roșu, e nevoie de un proiect complet întocmit de un arhitect. Pașii care trebuiesc urmați, în linii mari, sunt: trasarea casei conform planului de amplasament, săpătura, armarea și betonarea fundațiilor, zidirea pereților exteriori și interiori (pentru compartimentări), armarea/cofrarea și betonarea elementelor structurale (stâlpi, diafragme, planșee), structura acoperișului (căpriori și astereală) pe care va fi montată învelitoarea (la alegerea dumneavoastră, țigla metalică, țigla ceramică, etc).
Pentru proiectul fără de care nu putem începe construcția casei, vă trebuie: certificatul de urbanism, avize (mediu, pompieri, etc), studii geotehnice, autorizație de construire. Prețurile noastre includ doar manopera, dacă clientul dorește realizarea proiectului cu materialele noastre, atunci, în funcție de fiecare proiect în parte se va calcula prețul la suprafața și necesarul de materiale. Prețurile pentru construcții case la roșu diferă în funcție de complexitatea proiectului și de tipul de materiale folosite.

Construcții case la gri

Construcția casei la gri presupune: izolarea locuinței, realizarea tencuielii de interior și exterior, montarea acoperișului și a tâmplăriei.
Dincolo de aceste lucrări vizibile, în casa la gri se montează traseele de instalații electrice, sanitare și termice.

Construcții case la cheie

Proiectele noastre pentru construcții case la cheie pornesc de la casa la roșu, cuprind partea exterioară a acoperișului, finisajele interioare și exterioare, pardoseala, instalațiile sanitare, electrice și termice. Practic, aducerea unei lucrări din stadiul „la roșu” în stadiul „la cheie”, înseamnă definitivarea lucrărilor, conform planurilor de arhitectură.

Prin construcții case la cheie înțelegem toate finisajele interioare: de la montarea tavanelor false din gips-carton, la tencuieli și glet, pentru pereți, pasul următor vizează zugrăvirea pereților și a tavanelor cu vopsea lavabilă, sau placarea pereților și a pardoselilor cu gresie, faianță sau parchet, montarea ușilor exterioare și interioare.
În ceea ce privește finisajele exterioare, învelim acoperișul, aplicăm termosistemul – izolația termică a pereților exteriori (cu polistiren expandat) și montajul tâmplăriei PVC pentru ferestre. Următoarea fază de urmat în construcții case la cheie este instalarea accesoriilor sanitare: chiuvete, căzi sau cabine de duș, vase de toaletă și a instalațiilor sanitare aferente. Instalația termică este următoarea pe lista de montări – compusă din centrala termică și calorifere pentru fiecare nivel în parte. Instalațiile electrice completează proiectele pentru construcții case la cheie, și cuprind tabloul general, prizele și întrerupătoarele pentru fiecare cameră în parte. Această fază a lucrărilor nu include sistematizarea și amenajarea curții interioare și nici construcția gardului care împrejmuiește proprietatea.