Oferim servicii complete de instalaţii electrice Bucureşti, direct la domiciliul clientului. Pachetele puse la dispoziţia dvs. variază în funcţie de dorinţele avute în urma discuţiei cu unul dintre membrii echipei noastre. Stabilirea şi programarea montării instalaţiilor electrice se realizează din timp; iar noi ne vom ocupa de trimiterea unei echipe profesionale şi apte să execute cu acurateţe fiecare parte din lucrarea comandată.

Realizare instalaţii electrice

Odată ce aţi luat decizia de a beneficia de serviciul de realizare instalaţii electrice este momentul să apelaţi la o echipă specializată în domeniu. Apoi, se pot realiza cu acurateţe instalaţiile electrice, fie că este vorba de o lucrare nouă sau de îmbunătăţirea uneia vechi. Se vor întocmi documentele necesare pentru conducerea acestei operaţiuni. În urma unei discuţii amănunţite avute împreună cu clienţii, echipa noastră se va ocupa de proiectarea instalaţiei, respectând normele impuse.

În funcţie de furnizorul care oferă curentul electric, procesul de realizare instalaţii electrice se pot executa monofazat (până la 30 de Amperi) sau trifazat (<30A). Aici se va lua în calcul şi montarea unui contor de energie electrică dar şi împărţirea receptoarelor electrice pentru principalele circuite de alimentare.

Deci, serviciul de realizare instalaţii electrice cuprinde următoarele componente:

  • Bare
  • Tuburi
  • Conducătoare

Apoi, montarea acestora trebuie făcută întotdeauna de specialişti, pentru a fi sigur de corectitudinea cu care se va fixa fiecare parte a instalaţii electrice noi.

Trasee cablu

Pentru o circulare optimă a curentului electric, generarea şi montarea corectă a acestuia în ceea ce priveşte serviciile de trasee de cabluri este un lucru esenţial. Nu este indicat să faceţi acest lucru de unul singur deoarece poate fi destul de periculos şi de greu pentru cineva neexperimentat. Expertiza unui cunoscător poate să vă economisească timp, motiv pentru care vă recomandăm să apelaţi la echipe experimentate.

Aceste trasee cablu pornesc din tavan sau de la baza peretilor pentru a asigura transportul energiei electrice către sursele principale de alimentare (fie că vorbim de întrerupătoare, televizoare, aparate de aer condiţionat sau alte surse). Este important de menţionat că acest serviciu de trasee cablu poate fi instalat în orice spaţiu interior al locuinţei dvs. (totuşi, este de recomandat să se evite zonele umede).

Materialele sunt alese în funcţie de spaţiul în care va fi necesară instalarea acestor trasee cablu.

Instalare panou electric

Fiind unul dintre cele mai importante componente ale instalării electrice, panoul electric este nucleul din care porneşte alimentarea surselor alimentatoare. Distribuirea energiei în mod egal eficientizează astfel consumul cumulat în urma unei utilizări. Pentru instalare montaj panou electric, sunt necesare mai multe componente precum: circuite diversificate şi bineînţeles siguranţe (din care veţi putea opri sau deschide distribuirea de curent electric). În general se recomandă folosirea unor conductori de dimensiuni minime pentru consumul mic de curent electric, însă se pot utiliza şi cei de mărime mare în funcţie de specificaţiile furnizate de clienţi.

În ceea ce constă instalarea montaj panou electric, cumpărătorii trebuie să ştie că serviciul se aplică atât pentru spaţiile noi cât şi pentru cele vechi. După instalarea montaj panou electric, trebuie să luaţi în calcul următorii paşi (de mai jos) care vă pot asigura confortul şi siguranţa dorită, în locuinţa dvs. din Bucureşti.

Instalare Prize

Înainte de a începe punerea în aplicare de instalare prize, fiecare proprietar în parte trebuie să se gândească la locul în care trebuie să fie montate aceste obiecte şi la numărul lor pentru eficientizarea timpului de lucru. În funcţie de voltajul şi de ampreajul dorit, se pot alege o diversitate de modele care facilitează procesul de instalare prize. Designul lor poate fi tradiţional sau modern, putând fi alese dintr-o paletă bogată de culori. După acest pas, specialiştii vor lua în calcul înălţimile optime pentru instalare prize. Astfel, decorul interior nu va fi afectat de amalgamul de cabluri care pot distruge estetica unei camere.

 Instalare corpuri de iluminat

Fie că vorbim despre lustre, aplice sau de cele mai elegante candelabre, procesul de instalare corpuri iluminat este foarte important. Pe lângă acest aspect, specialiştii consideră că este destul de complex şi că necesită expertiza profesională. Indiferent de mărimea obiectul ales pentru instalare corpuri iluminat, acesta poate fi montat în tavan sau pe laterale, cât şi în diverse locuri speciale (deasupra noptierelor în cazul aplicelor).

Asigurăm instalare corpuri luminat în interiorul şi în exteriorul locuinţei dumeavoastră, în funcţie de cerinţe. Regulile de protecţie ale muncii vor fi respectate odată ce electricienii se vor asigura de montarea corpurilor de iluminat deja alese de client.

Lumina este o calitate a spaţiului, deci nu trebuie tratată cu indiferenţă! Fiecare încăpere trebuie să se bucure de cât mai mult confort dat de lumina artificială şi de cea naturală.

Fiecare clădire necesită un plan personalizat pentru racordarea la curent electric. Odată ce veţi trece de acest pas şi veţi obţine avizele necesare, veţi putea să vă montaţi cele mai noi sisteme de instalaţii electrice, fără prea multe bătăi de cap.

Fiind un domeniu destul de periculos, doar electricienii pot monta cu acurateţe panourile de electricitate de care va depinde casa dumneavoastră. Acest serviciu este versatil şi se mulează atât pentru casele noi cât şi pentru locuinţele deja existente, fie că sunt blocuri, anexe, spaţii comerciale, etc. Materialele, mâna de lucru, orele petrecute pentru montarea fiecărui detaliu în parte vă vor aduce satisfacţia unui lucru bine făcut, aşa că investiţia dvs. nu numai că se va recupera în timp, însă va reuşi să acorde casei dumeavoastră siguranţa de care aveţi nevoie.

Pentru a putea afla mai multe detalii legate de preţurile oferite în funcţie de serviciile noastre din Bucureşti, vă rugăm să nu ezitaţi să contactaţi un membru al echipei, telefonic sau prin intermediul e-mailului. Oferim seriozitate, promptitudine şi longevitate în privinţa fiecărui domeniu în parte. Cele mai bune instalaţii electrice pot oferi un mediu sigur de trai cât şi eficienţă din punct de vedere economic şi funcţional.