Montaj instalaţii sanitare baie şi bucătărie

Dacă vă aflaţi printre cei care îşi doresc să îşi reînnoiască sau să îşi construiască de la 0 instalaţiile sanitare dedicate relaxării şi socializării, este momentul să puneţi piciorul în prag şi să apelaţi la o firmă de construcţii din Bucureşti. Motivul este unul destul de simplu: calitatea executării fiecărei comandă. Din acest considerent dorim să vă oferim preţuri avantajoase şi prietenoase cu bugetul fiecăruia.

Vă oferim montajul complet al instalaţiilor sanitare printre care se număra chiuvete, robineţi, vas toaletă, cadă şi cabina de duş. În plus, poziţionarea fiecărui element cu destinaţie sanitară se va realiza în funcţie de axele generate de plan.

Menţionăm că fiecare cost variază în funcţie de cerinţele de montare ale obiectelor sanitare. Pentru a afla mai multe detalii despre acest subiect, vă rugăm să ne contactaţi. Un membru al echipei noastre din Bucureşti se va asigura că veţi primi toate răspunsurile şi informaţiile necesare.

Ce oferim?

Standardizarea fiecărei lucrări în parte se realizează în funcţie de dorinţele clienţilor, asigurându-se de la începutul colaborării garanţia serviciului ales. Echipa noastră de profesionişti oferă promptitudine şi încredere, dar şi atenţie la detalii. Astfel, costurile vor fi mult mai permisibile şi mai bune. Deci, fiecare cost va fi eficientizat şi redus.

Înainte de a monta fiecare obiect sanitar în parte, se va realiza instalarea conductelor care reuşesc să alimenteze cu apă fierbinte sau rece diverşii robineţi din locuinţa dumeavoastră. Aici, se vor fixa derivaţii care trebuie să fie puşi la distanţe standard pentru a se realiza o legătură puternică intre fiecare obiect sanitar. Apoi se va analiza linia de vagnis pentru a nu suferi modificări majore.

Aceste procedee se verifică şi se realizează în paşi, deorece fiecare sistem de conducte trebuie să se lege cu restul obiectelor sanitare, fie că vorbim despre cadă sau despre o cabină de duş. Circularea corectă a apei în ţevi va determina funcţionarea fiecărui obiect sanitar.

Montaj chiuvete – multitudinea de produse găsite pe piaţa de profil vă oferă o gamă largă din care puteţi alege cu uşurinţă cele mai moderne obiecte sanitare, printre care se numără azi şi chiuvetele. Alegerea lor trebuie să fie făcută în funcţie de locul în care veţi dori să se realizeze montarea. Se poate observa cu ochiul liber care este diferenţa dintre cele mai şic chiuvete pentru baie şi bucătărie (totul ţine de formă). După realizarea acestor paşi, echipa de profesionişti va onora instalarea chiuvetelor şi se va asigura de funcţionalitatea acestora.

Montaj robineţi – alegerea perfectă pentru robineţi este, ca şi în cazul chiuvetelor determinată de locul în care se vor implementa. În general, robineţii de bucătărie pot fi flexibili pentru o curăţare mai uşoară a suprafeţelor murdare, în timp ce celălalt tip de robineţi de baie sunt mai opaci, fixi şi laţi (fiind fabricaţi după modele tradiţionale sau moderne).

După ce v-aţi asigurat de montarea corectă a conductelor principale de apă (după cum am menţionat în rândurile de mai sus), echipa noastră se va ocupa de restul montajului robineţilor şi vor testa funcţionalitatea acestora pentru a nu întâmpina probleme pe parcursul folosirii lor. Recomandăm alegerea unor robineţi fabricaţi din inox sau din alte materiale durabile şi aspectuase (incluzându-se marmură) deorece oferă mai multă longevitate şi luptă împotriva depunerii de reziduri care pot afecta sănătatea. Totodată sunt foarte uşor de curăţat, motiv pentru care întreţinerea lor nu vă va lua mai mult de câteva minute.

Montare vas toaleta – nu este un secret faptul ca toaleta este cel mai important obiect dintr-o baie. Din acest motiv, procedeul de montare vas toaleta trebuie să fie realizat şi supervizat de specialist, deoarece o greşeală poate duce la dezmembrarea acesteia sau la o posibilă inundaţie. Se poate fixa orice tipologie de vas de toaletă pe perete, racordându-se la conducta principală care favorizează ejecţia apei. Printre cele mai căutate modele de vase de toaletă, se număra astăzi cele fără bază, cu fixare realizată direct în perete. Bineînţeles, acest pas ţine doar de preferinţele persoanele deduse de client.

Cadă – pentru un montaj cadă complet, meseriaşul se va ocupa de poziţionarea produsului, de racordul cu principalele conducte, dar şi de verificarea orizontalităţii căzii. Fiecare pas va fi făcut în standard, începându-se cu asamblarea bazei căzii, până la prinderea şi reglarea picioarelor suport de cadă. Căzile fabricate de producători sunt fabricate în general din fontă, fibră de sticlă, acryl, marmură, granit, inox şi oţel. Recomandăm ca alegerea modelului căzii să se realizeze în funcţie de spaţiul interior avut, de materiale, de instalaţia de apă dar şi de funcţiile dorite (cu/fără hidromasaj).

Toate aspectele enumerate tind să vă aducă un plus de confort.

Cabina de dus – o cabină de duş se poate monta cu uşurinţă dacă modelul ales de client se mulează dimensiunii băii. La fel ca în cazul principal, profesioniştii se vor asigura de montarea corectă şi promptă a fiecărei componente în parte. Se va asambla duşul şi se vor fixa cu grijă uşile de sticlă pentru o siguranţă sporită. Apoi se va testa funcţionalitatea produsului sanitar pentru a prevedea orice problemă apărută. Ţineţi minte că mâna de lucru este extrem de importantă, iar experienţa va fi cea care va face diferenţa. Pentru garantarea montării profesionale a cabinei de dus se vor folosii accesorii şi materiale de calitate.

Dacă aveţi nevoie de unul dintre serviciile enumerate în rândurile de mai sus, atunci un lucru este sigur! Aveţi nevoie de profesionişti ai domeniului pentru realizarea fiecărei lucrări de montare instalaţii sanitare în parte. Obiectele sanitare sunt esenţiale pentru crearea unui spaţiu funcţional amplu şi modern.

Suntem aici pentru a vă întinde o mână de ajutor. Garantăm profesionalism clienţilor care apelează la pachetele profesionale puse la dispoziţie. Dacă sunteţi şi dumneavoastră din Bucureşti, apelaţi-ne cu încredere pentru a putea primi oferte particularizate. Necesităţile dumeavoastră sunt primordiale pentru noi, numărându-ne printre societăţile care pun accentul pe nevoile clienţilor noştrii.