Instalaţii de încălzire

Fie că vorbim de cele mai friguroase sau mai fierbinţi anotimpuri din an, temperatura regăsită în casele noastre este un factor important. Aceasta nu numai că ne va oferi confortul dorit, însă vă va face casa mult mai primitoare şi mai “călduroasă”.

Un mediu plăcut de locuire este generat de temperatură. Astfel, zilele ploioase şi reci vă pot aduce căldură, în timp ce zilele aride de vară/primăvara pot crea un climat optim în fiecare încăpere din casa dumeavoastră. Din acest motiv, firma noastră de construcţii din Bucureşti vă oferă servicii complete de instalare centrală termică, calorifere, racorduri, încălzire în pardoseală, instalaţii termice dar şi montajul acestora.

Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre pachetele de servicii complete oferite, vă rugăm să citiţi rândurile de mai jos. Totodată, pentru a primii mai multe detalii despre fiecare categorie în parte, vă recomandăm să intraţi în contact direct cu unul dintre reprezentaţii noştrii din Bucureşti.

Instalare centrală termică

Piaţa de profil din Bucureşti oferă o multitudine de centrale termice realizate pe modelele noi sau tradiţionale. Astăzi, cele mai bune centrale termice sunt cele alimentate cu cărbuni şi lemne, oferind o putere de ardere calorică ridicată. Adică, locuinţa dumeavoastră se va încălzi într-o clipită. Totodată, există şi variante de centrale termice inteligente care pot fi controlate de la distanţă. Astfel, indiferent de locul în care vă aflaţi, veţi putea monitoriza şi controla/porni/opri căldura. Apoi, veţi fi primit într-un mediu plăcut şi relaxant în care vă veţi putea petrece cele mai frumoase clipe alături de cei mai dragi oameni din viaţa dumneavoastră.

După ce aţi ales modelul dorit de centrală, va trebui să luaţi în calcul procedeul de montare. Aici vă vom sări în ajutor, trimiţându-vă o echipă de profesionişti care va face o instalare centrală termică să fie posibilă. Modelele noi şi vechi tind să fie destul de greu de montat, motiv pentru care recomandăm expertiza unui profesionist. Nu uitaţi că toţii paşii de instalare centrală termică trebuie făcuţi ca la carte, în standarde şi cu grijă! Doar oamenii care lucrează în domeniu vor fi apţi să ofere siguranţa unui lucru bine făcut. Odată ce echipa va termina cu fixarea centralei, se va testa funcţionalitatea acesteia.

Preţurile montării centralei variază în funcţie de modeleul pe care l-aţi ales dar şi de specificaţiile tehnice ce vin la pachet cu aceasta. Investiţia pe care o veţi face va putea fi recuperată în timp record, aşa că nu aveţi de ce să vă temeţi. Totodată, pachetele pe care vi le punem la dispoziţie sunt structurate pentru a fi accesibile fiecărui buget.

Calorifere

La fel ca cele mai multe centrale, variantele de calorifere tind să ocupe un procent major în piaţa de profil din România. Acest fapt este dat din cauza versatilităţii şi materialităţii variate care dau viaţa acestor obiecte de uz zilnic. In general, modelele de calorifer care se pot monta cu uşurinţă pe perete sunt cele care consumă cea mai multă căldură, însă sunt şi cele care oferă ierni extrem de călduroase şi de uşoare. Principalele modele de calorifere căutate sunt cele cu radiator, cu ulei sau cu transmitere de căldură prin convecţie.

Recomandăm să achiziţionaţi radiatoare fixe fabricate din panouri de oţel deorece sunt rezistente, iar transferul de căldură cu mediul interior se poate face cu uşurinţă. Acestea vin cu garanţii extinse, însă nu poate atinge funcţionalitatea unui calorifer electric.

Montarea caloriferelor tradiţionale (cu prindere în perete) trebuie să fie realizată de profesionişti pentru a vă asigura că tot ce ţine de racorduri se va realiza în mod optim, conform standardelor de funcţionare. Cele mai multe racorduri tind să creeze o legătură armonioasă cu conductele de circulare ale apei.

Cu alte cuvinte, fiecare montaj de calorifer trebuie făcut în funcţie de celelalte instalaţii termice. După montarea acestora, se va face testul de funcţionare, remediind orice problemă apărută pe parcursul său.

Încălzire în pardoseală

 Realizăm servicii complete de încălzire în pardoseală, prin intermediul echipei noastre de profesionisti. Motivele pentru care vă sfătuim să alegeţi încălzirea prin pardoseala sunt numeroase, însă cele mai importante sunt cele legate de confortul oferit pe tot parcursul unui an dar şi de versatilitate. Acest fapt se datorează fiabilităţii materialelor şi finisajelor care se pot mula cu uşurinţă pe sistemele de încălzire în pardoseală.

Sistemele funcţionează în general prin intermediul unor pompe generatoare de temperatură ridicată, motiv pentru care este esenţial să faceţi un racord încălzire înainte de alege acest serviciu. Vă vom oferi instalarea sistemului de încălzire dar şi expertiza membrilor echipei noastre, pentru a vă asigura că alegerea făcută este cea mai bună pentru dumneavoastră.

Totodată este perfect pentru familii, oferind un grad de confort ridicat indiferent de anotimpul în care este utilizat. Un avantaj venit alături de acest serviciu este siguranţa şi protecţia termică pe care o oferă încă de la începutul utilizării sale. Temperatura poate fi cu uşurinţa reglată în funcţie de dorinţele avute de fiecare client în parte.

Acesta poate înlocui caloriferele electrice şi poate fi ales în 2 variante:

  • Cu conducte
  • Cu cablu electric

În acelaşi timp, oferă avantaje economice ce pot fi văzute odată cu apariţia primei facturi venite (cu 20 – 40% mai ieftine).

Fiecare serviciu enumerat în rândurile de mai sus variază din punct de vedere al costurilor, motiv pentru care este de preferat să vorbiţi şi să aflaţi mai multe detalii apelând la colegii noştri din Bucureşti.

Experienţa anilor, echipa de profesionişti dar şi dorinţa de continuă dezvoltare ne fac să ne aflăm în topul firmelor de construcţii din ţară. Odată cu începerea colaborării, ne vom asigura că veţi avea parte de toate beneficiile pe care vi le putem oferi de la A la Z. Acordăm diversitate, începând de la amenajări exterioare, interioare cât şi instalaţii termice şi electrice, aşa că nu ezitaţi să cercetaţi şi restul serviciilor noastre.